Het leukste en spannendste uitje voor de hele familie!

Over Twilight Fantasy Productions

Twilight Fantasy Productions is een evenementenbureau uit Zuid Limburg gelegen in de internationale driehoek Nederland-Duitsland-Belgie.

 

Voor elk evenement ligt onze specialisatie in de Fantasy, Cosplay, Steampunk en Halloween Sfeer.


Wij werken vanuit deze internationale driehoek landelijk maar ook hierbuiten! Vanuit het schitterende stukje Zuid Limburg' zorgen wij voor voor unieke en spraakmakende belevenissen!

 

 

Vanaf de 1e edtie van Halloween "The Villains" werken we al samen met Mondo Verde. Een schitterende locatie voor onze events!  

 

Voor onze Halloween events gebruiken we het volledige park van maar liefst 25 hectare groot. Voor El Mundo Fantasia is het park absoluut een geweldige fen unieke fotolocatie.

 

De fotoshoots in wereldtuinen leveren stuk voor stuk prachtige foto's op!

 

En bezoekers kunnen hiernaast ook nog genieten van alle dieren en attracties.

 

Dus ook voor kinderen in het een zeer leuk dagje uit!

 

Halloween "The Little Villains" beleefde in 2017 haar 1e editie en was een groot succes!

 

 

Familiepark & Wereldtuinen


Familiepark Mondo Verde is 365 dagen per jaar geopend en staat garant voor veel plezier en vermaak! 250.000 m2 bijzondere dieren, spannende attracties in een geweldige omgeving.

 

Familiepark Mondo Verde is een uniek park met verschillende thema's en is een ware belevenis voor elke bezoeker van jong tot oud. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de spannende attracties van het park en de oudere avonturiers vinden rust en pracht in de tuinen of bij de bijzondere dieren.

 

Bezoekers kunnen de inwendige mens versterken en verwennen in de restaurants en de gezellige terrassen. Ontdek de wereld in een dag!

 

 

Over Mondo Verde